КМДА Київська міська державна адміністрація


8 липня 2021

Валентина Гінзбург: У столиці проведено рекордну для країни кількість вакцинацій за добу – понад 20 тисяч щеплень

У столиці проведено рекордну для країни кількість вакцинацій за добу – 20032 щеплення. Про це повідомила директорка Департаменту охорони здоров’я Валентина Гінзбург.

Вона розповіла, що Київ щодня нарощує темпи вакцинації проти COVID-19 і стало, протягом вже не першого місяця, залишається лідером серед інших регіонів.

«Сьогодні ми робимо все, щоб можливостей щепитися у киян було якомога більше. Вакцинація проводиться у Вакцинальному центрі на Лівобережній – щоденно. Також у всіх районах працюють пункти щеплень. Відкрито 21 міні-вакцинальний пункт на базі центрів первинної медико-санітарної допомоги. Продовжується вакцинація цільових груп згідно з дорожньою картою Міністерства охорони здоров’я. Розпочато вакцинацію організованих колективів», – нагадала Валентина Гінзбург.

Вона зазначила, що місто продовжує навчати нові бригади медиків та приймати управлінські рішення для забезпечення можливостей щепитися всім охочим.

«Я дякую медикам, які вкотре продемонстрували свою професійність та відданість людям і справі, що обрали. І дякую всім мешканцям столиці, які розуміють, що вакцинація та дотримання епідемічних заходів – наш реальний шанс знизити ризики нового жорсткого спалаху COVID-19!» – наголосила Валентина Гінзбург.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.