КМДА Київська міська державна адміністрація


6 жовтня 2021

У ЦНАП Дарницького району запрацював пункт вакцинації проти Covid-19

У Центрі надання адміністративних послуг Дарницького району на вулиці Степана Олійника, 21 запрацював пункт вакцинації проти Covid-19. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник на своїй сторінці у Facebook.

«Друзі, від учора у ЦНАП Дарницького району, що на вулиці Степана Олійника, 21, запрацював пункт вакцинації проти Covid-19. Тепер відвідувачі ЦНАПу можуть не тільки отримати якісні адміністративні послуги, а й за бажанням – вакцинуватися», – написав Микола Поворозник.

За його словами, для охочих щепитися доступні вакцини:

  1. AstraZeneca (Covishield, SKBio);
  2. CoronaVac/Sinovac Biotech;
  3. Comirnaty/Pfizer-BioNTech.

«Обрати зручний для вакцинації час ви можете через систему Helsi або в порядку живої черги безпосередньо у ЦНАП. До слова, від початку роботи пункту вакцинації у ЦНАП щеплення зробили 90 відвідувачів», – зазначив Микола Поворозник.

Він закликав містян вакцинуватися: 

«Сьогодні швидкість поширення вірусу набирає обертів. Щодня кількість захворілих збільшується, зростають показники госпіталізації важких хворих, переважна більшість яких потребують кисневої підтримки. За словами лікарів, 98% пацієнтів, які перебувають  у стаціонарах, – не вакциновані. Про що це говорить? Вакцинація – єдиний дієвий спосіб захистити себе і своїх рідних від важкого перебігу хвороби і від смерті. Сьогодні для киян створені всі умови для вакцинації. Вакцинуватися можна у зручному для вас місці та обрати ту вакцину, яку ви бажаєте».



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.