КМДА Київська міська державна адміністрація


16 липня 2015

Михайло Радуцький перевірив роботу амбулаторії сімейної медицини, на незадовільну роботу якої поскаржилися кияни

Заступник голови КМДА Михайло Радуцький здійснив раптову перевірку амбулаторії сімейної медицини на вул. Набережно-Корчуватській, 56/66, на роботу якої йому особисто скаржилися кияни.

«Мені надійшло багато скарг від киян про незадовільний сервіс і побори, які процвітають у цьому медичному закладі. Зокрема, мешканців обурив той факт, що необхідно записуватися за 5 днів заздалегідь, аби здати елементарно загальний аналіз крові. Це неприпустимо! Аналізи повинні брати щоденно і оперативно передавити їх у лабораторію, адже є захворювання, які не можуть чекати і кількох годин, не кажучи вже про кілька днів», – обурився Михайло Радуцький і наголосив, що відтепер роботу цього медзакладу він контролюватиме особисто і доповідатиме про ситуацію меру Києва Віталію Кличку.

Заступник голови КМДА поставив жорсткі вимоги перед керівництвом амбулаторії – терміново усунути недоліки в роботі, налагодити нормальний сервіс та якість обслуговування мешканців мікрорайону.

«Ми працюємо над тим, аби наблизити якісну доступну медицину до киян, шукаємо додаткове фінансування і тут наштовхуємося на халатне безгосподарське ставлення і небажання працювати заради пацієнтів у керівництва окремих медичних закладів. Таким людям не місце в системі охорони здоров’я. Міська влада почала зміни в галузі, і ці зміни матимуть і кадровий характер. На місця безвідповідальних працівників прийде нове молоде покоління, яке міська влада готує для сфери сімейної медицини», – підсумував Михайло Радуцький.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.