Головна  →  Анонси  →  30 вересня 2015

Лікарі та громадськість збереться в Києві на Національний конгрес з паліативної допомоги, щоб визначитись з подальшим розвитком цієї галузі

30 вересня та 01- 02 жовтня 2015 року в м. Києві пройде Національний конгрес з паліативної допомоги, організаторами якого є ВГО «Українська ліга сприяння розвитку паліативної та хоспісної допомоги», НМАПО                       ім. ПЛ. Шупика, Національна академія державного управління при Президентові України. На Конгрес зберуться не лише медичні працівники, а й представники центральних та місцевих органів влади, керівники лікувальних закладів, державних установ соціального захисту, які опікуються питаннями допомоги невиліковним хворим та їх родинам, науковці, громадських організацій, духовенства.

Результатом Конгресу має стати прийняття Стратегії розвитку паліативної допомоги в Україні, яка покликана забезпечити гарантовану доступність, якість та ефективне надання паліативної допомоги, зокрема, забезпечити відповідну якість життя паліативних хворих та членів їх родин.

В рамках Конгресу пройде низка заходів – урочисте відкриття Конгресу, пленарні засідання секційні засідання, кругли столи на базі наукових, навчальних,  медичних та інших установ міста Києва.

Запрошуємо представників ЗМІ взяти участь у Конгресі, поспілкуватись з його учасниками – керівниками та представниками профільних Міністерств та місцевих  органів Влади, зокрема, КМДА, закладів охорони здоров’я, громадських організацій, духовенства, а саме:

01.10 (четвер) в 16.00 – на урочисте відкриття Конгресу, Національна філармонія України, Володимирський узвіз, 2 (акредитація обов’язкова – вхід по спискам);

02.10 (п’ятниця) в 09.00 – на перше Пленарне засідання за участі керівників центральних органів влади, профільних установ та закладів,  Національна академія державного управління при Президентові України, вул. Пугачова 12/2, 3-й поверх (акредитація бажана).

Акредитація та довідки за тел. 067 741 4149.  

Перейти до спискуВерсiя для друку

undefined 

 

 

 

 

 

 

 

Цифрова освіта

111