Головна  →  Анонси  →  26 серпня 2020

27 серпня відбудеться прес-брифінг у рамках інформаційної кампанії «30 секунд проти ХОЗЛ»

27 серпня об 11:00 відбудеться прес-брифінг у рамках старту інформаційної кампанії «30 секунд проти ХОЗЛ», що покликана підвищити обізнаність про ХОЗЛ (хронічне обструктивне захворювання легень), його вчасну діагностику та лікування.

Із нагоди старту кампанії до прес-брифінгу запрошені:

  • Ірина Микичак – заступниця Міністра охорони здоров’я України.
  • Ірина Волошина – доктор мед. наук, професорка кафедри сімейної медицини факультету післядипломної освіти Запорізького державного медичного університету, представниця Академії сімейної медицини України.
  • Тетяна Барановська – експерт з питань пульмонології Департаменту охорони здоров’я Київської міської державної адміністрації, лікар-пульмонолог вищої категорії.

У рамках інформаційної кампанії кияни та гості міста зможуть пройти швидкий тест легень.

Організатором заходу виступила Академія сімейної медицини України за підтримки Департаменту охорони здоров’я КМДА.

Місце проведення: парк ім. Тараса Шевченка.

Акредитація на захід триває до 26 серпня включно. Додаткова інформація за телефонами: Леся Дяк, +38 096 576 06 48,[email protected]; Анастасія Красноплахтич, +38 095 007 12 14,[email protected].

Початок акредитації на місці – 10:45.

 

Довідково.

Хронічне обструктивне захворювання легень (ХОЗЛ) – це захворювання легень, яке супроводжується респіраторними симптомами і обмеженням повітряного потоку внаслідок аномалій дихальних шляхів та/або альвеол, що виникають у зв’язку з довготерміновим вдиханням шкідливих часток та газів. ХОЗЛ – невиліковне захворювання, але його вчасна діагностика та лікування здатні покращити якість життя людини та допомогти їй жити довго та повноцінно без хронічного кашлю та задишки.

Перейти до спискуВерсiя для друку

undefined 

 

 

 

 

 

 

 

Цифрова освіта

111