Головна  →  Анонси  →  21 квітня 2016

22 квітня 2016 року відбудеться науково-практична конференція з міжнародною участю: «Сучасні аспекти судинно-ендокринних захворювань органа зору. Алгоритми лікування ендокринних захворювань - міждисциплінарний підхід».

Організатори:
- Київський медичний університет УАНМ - Кафедра хірургічних хвороб №2;

- Київський міський офтальмологічний центр КМКЛ №1.

Головною метою заходів є підвищення обізнаності практикуючих лікарів у питаннях сучасних підходів до діагностики й лікування судинної та ендокринної патології органа зору.

Захід включено до Реєстру з’їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій МОЗ, які проводитимуться у 2016 р.

В роботі конференції візьмуть участь провідні спеціалісти України, Німеччини, Фінляндії, Росії. До участі у роботі конференції запрошуються науковці, офтальмологи, ендокринологи, лікарі сімейної практики.

Оргкомітет науково-практичної конференції з міжнародною участю  висловлює Вам свою повагу та запрошує до участі у конференції.

Місце проведення:

м. Київ, Бізнес-готель «Президент Готель», вул.Госпітальна, 12. Початок реєстрації о 7:30, Конференц-зал.

Програма науково-практичної конференції передбачає:

1.     Освітній курс «Сучасна діагностика та лікування ретинальної  патології»  - 4 год. (Німеччина, США, Австрія, Україна)

2.     «Глаукома» –3,5 год. (Україна, Молдова, Фінляндія, Росія)

3.     «Ендокринна офтальмопатія» –1,5 год. (Україна) 

Мова конференції: англійська, українська, російська.

Зареєстровані учасники отримують сертифікати.
Головною метою заходів є підвищення обізнаності практикуючих лікарів у питаннях сучасних підходів до діагностики й лікування судинної та ендокринної патології органа зору. 



Наталья Вишневская

Перейти до спискуВерсiя для друку

undefined 

 

 

 

 

 

 

 

Цифрова освіта

111