Головна  →  Новини  →  23 червня 2016

Шевченківський районний суд м. Києва відмовив колишньому головному лікарю Фізіотерапевтичної поліклініки Шевченківського району м. Києва в поновленні на посаді

За повідомленням юристів Департаменту охорони здоров’я КМДА 23 червня 2016 року у відкритому судовому засіданні Шевченківського районного суду м. Києва розглянуто цивільну справу за позовною заявою колишнього головного лікаря Фізіотерапевтичної поліклініки Шевченківського району м. Києва про скасування наказу про звільнення, поновлення на посаді, стягнення середньомісячного заробітку за час вимушеного прогулу та моральної шкоди.

Рішенням Шевченківського районного суду м. Києва колишньому головному лікарю Фізіотерапевтичної поліклініки Шевченківського району м. Києва у позовних вимогах відмовлено в повному обсязі.

Нагадаємо, що за результатами комісійної перевірки Фізіотерапевтичної поліклініки Шевченківського району м. Києвабуло виявлено низку порушень, в тому числі в частині організації поточного керівництва Поліклінікою, незабезпечення умов для повноцінного лікування та медичної реабілітації пацієнтів, незабезпечення раціонального добору та розстановки кадрів, незабезпечення дотримання персоналом санітарно-гігієнічних норм тощо.

У зв’язку з не усуненням головним лікарем цих та інших недоліків діяльності закладу у визначений термін, контракт між ним та Департаментом охорони здоров’я було розірвано на законних підставах.

Перейти до спискуВерсiя для друку

undefined 

 

 

 

 

 

 

 

Цифрова освіта

111