Головна  →  Новини  →  2 червня 2017

Про організацію медичного забезпечення мешканців та гостей міста Києва під час заходів з нагоди святкування Дня Святої Трійці

На виконання наказу  Департаменту охорони здоров’я від  29 травня 2017 року № 237 під час святкування Дня Святої Трійці, у разі потреби, буде надаватись громадянам, незалежно від місця їх проживання та реєстрації, невідкладна медична допомога.

         Робота закладів охорони здоров’я, які надають амбулаторно-поліклінічну допомогу, буде організована наступним чином:

03 червня 2017 року, субота, – вихідний день;

04 червня 2017 року, неділя, – святковий, вихідний день;

05 червня 2017 року, понеділок, – вихідний день.

         Робота закладів охорони здоров’я, які надають стаціонарну медичну допомогу, буде організована цілодобово, відповідно до затверджених графіків чергувань відділень на 2017 рік.

Чергування бригад екстреної (швидкої) медичної допомоги буде організовано на міських заходах, відповідно до плану їх проведення.

Першочергові виїзди бригад екстреної (швидкої) медичної допомоги здійснюватимуться за зверненнями громадян, персоналу медичних пунктів, лікарсько-сестринських бригад в місця проведення масових заходів.

         Для всіх громадян постійно працює цілодобова консультативно-інформаційна служба «Здоров’я – порада лікаря за телефоном 15-83» (безкоштовно зі стаціонарних телефонів м. Києва), в тому числі у святковий та вихідні дні, де можна отримати консультації та поради лікарів.

         Нагадуємо, що при погіршенні стану здоров’я виклик бригади екстреної (швидкої) медичної допомоги здійснюється зі стаціонарного та мобільного телефонів за єдиним номером 103.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

undefined 

 

 

 

 

 

 

 

Цифрова освіта

111