Головна  →  Новини  →  8 червня 2017

Микола Поворозник підписав Меморандум про співробітництво між КМДА та Міжнародною фінансовою корпорацією

Заступник голови КМДА Микола Поворозник підписав Меморандум про співпрацю між Київською міською державною адміністрацією та Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC) щодо вивчення механізмів державно-приватного партнерства та можливості його застосування у сфері охорони здоров’я у столиці.

«Висока ефективність державно-приватного партнерства як форми взаємодії держави та бізнесу вже давно доведена досвідом багатьох країн світу. Проте до впровадження цього механізму в такій соціально важливій галузі як охорона здоров’я просто необхідно підходити з особливою відповідальністю. Це підготовка відповідної методичної і методологічної бази, забезпечення інформацією всіх учасників процесу, вивчення ризиків і врахування інших нюансів», – розповів Микола Поворозник.

Це вкрай важливо зробити так, щоб усе запрацювало, як годинник, щоб створити максимально сприятливі умови для залучення приватного капіталу та отримати якнайбільше користі для киян.

«Підписання Меморандуму з Міжнародною фінансовою корпорацією – це, фактично, угода з експертами у сфері державно-приватного партнерства про фахову консультативну допомогу. Це допоможе Києву пройти всі етапи впровадження ДПП, користуючись досвідом і порадами професіоналів. Починаючи з визначення доцільності та можливості застосування такого методу у роботі закладів охорони здоров’я міста Києва, і закінчуючи нівелюванням можливих ризиків при обранні свідомого бізнес-партнера. Сьогодні система охорони здоров’я активно модернізується. На державному та муніципальному рівні запроваджуються нові механізми, що надають більше можливостей для створення сучасної моделі її функціонування. Я впевнений, що запровадження ДПП – одна із таких ефективних систем, яка при правильній прозорій організації здатна працювати на підвищення рівня надання медичної допомоги киянам», – зауважив заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Перейти до спискуВерсiя для друку

undefined 

 

 

 

 

 

 

 

Цифрова освіта

111