Головна  →  Новини  →  13 червня 2017

Микола Поворозник вручив почесні грамоти Заслуженим донорам України та активістам донорського руху

Заступник голови КМДА Микола Поворозник вручив почесні грамоти Департаменту охорони здоров’я за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, відданість своїй справі, активну життєву позицію в ім’я милосердя та гуманізму Заслуженим донорам України, які мешкають у столиці, та активістам донорського руху.

«Я вклоняюся перед вами, оскільки завдяки вам врятовано чимало життів. Донорської допомоги щоденно потребують мільйони людей від новонародженого малюка в пологовому будинку до дорослої людини. Знаю, ваше бажання допомагати іншим йде від серця, і всі добрі справи повернуться вам сторицею. Я дякую за те, що ви є, бажаю міцного здоров’я, сімейного благополуччя і щастя», – сказав Микола Поворозник.

За його словами, сьогодні міська влада працює над оптимізацією київської служби крові, результатом якої стане об’єднання міських служб крові в одну структуру. Основним завданням новоствореного підприємства стане організація заходів безпеки процесу переливання крові як для донорів, так і для тих хто потребує переливання крові, шляхом забезпечення цього процесу сучасною матеріально-технічною базою.

Нагадаємо, статус Почесного донора України набувають донори, які безоплатно здали кров у кількості 40 разових максимально допустимих доз або плазму крові в кількості 60 разових максимально допустимих доз, незалежно від часу їх здачі. Звання Заслужений донор України отримують донори, які безоплатно здали кров та її компоненти більше 100 разів

Перейти до спискуВерсiя для друку

undefined 

 

 

 

 

 

 

 

Цифрова освіта

111