Головна  →  Новини  →  22 серпня 2018

21 серпня пішов із життя головний лікар Київського міського клінічного ендокринологічного центру Гульчій Микола Васильович

21 серпня пішов із життя головний лікар Київського міського клінічного ендокринологічного центру Гульчій Микола Васильович

 

Усе своє життя Микола Васильович присвятив медицині.

Свій блискавичний шлях у професію він розпочав вступом до Івано-Франківського медичного училища, а опановувати фах лікаря продовжив у Київському медичному інституті ім. О.О. Богомольця.

З 1992 року Микола Васильович вже обіймав посаду заступника голови Департаменту медицини та соціального захисту населення Київської міської державної адміністрації, начальника Головного управління охорони здоров'я населення м. Києва, а згодом – заступника міського голови з питань медицини та соціального захисту населення. Та головна справа його життя – служіння людям.

 У 1994 році за ініціативи Миколи Васильовича був створений Київський міський центр хірургії та реабілітації хворих з патологією щитовидної залози, у 1998 році – Київська міська клінічна ендокринологічна лікарня, а в 2007 році – теперішня гордість столичної медицини – Київський міський клінічний ендокринологічний центр.

Хірург вищої категорії, лікар-організатор охорони здоров’я вищої категорії, доктор медичних наук, автор численних наукових робіт та Державних патентів, Заслужений лікар України, Кавалер Ордену «За заслуги» ІІІ ступеню, видатний вчений, визнаний в усьому світі, новатор ендокринної хірургії, у першу чергу Микола Гульчій був лікарем від Бога!

Тисячі врятованих життів, повернуті здоров’я та радість життя десяткам тисяч хворих!

Колеги, рідні, знайомі, учні та пацієнти пам’ятатимуть Миколу Васильовича мудрим керівником, рятівником, людиною із залізною волею та великим серцем!

Департамент охорони здоров’я та медична спільнота м. Києва висловлює глибокі співчуття родині та близьким Миколи Васильовича.

 Світла пам’ять!

Прощання з Миколою Васильовичем відбудеться 23.08.2018 з 10.00 до 12.00 в актовій залі КМКЕЦ (вул. Стрілецька, 20 Б, перший поверх)

Перейти до спискуВерсiя для друку

undefined 

 

 

 

 

 

 

 

Цифрова освіта

111