Головна  →  Анонси  →  26 березня 2019

17-19 квітня у Києві відбудеться Міжнародний медичний форум «Інновації в медицині – здоров’я нації»

17-19 квітня у Міжнародному виставковому центрі відбудеться X Ювілейний Міжнародний медичний форум «Інновації в медицині – здоров’я нації». Про це повідомляють організатори заходу – Національна академія медичних наук України, Національна медична академія післядипломної освіти імені П. Л. Шупика, компанія LMT.

Захід є міжнародною професійною платформою для обміну досвідом та підвищення кваліфікації фахівців у сфері охорони здоров’я, яка поєднує науково-практичну програму і найбільші в Україні спеціалізовані виставки останніх досягнень у галузі охорони здоров’я.

Форум – соціально важливий захід, яку консолідує фахівців у сфері охорони здоров’я із метою вдосконалення практики надання медичної допомоги населенню, протистояння викликам, які постають перед вітчизняною медициною (боротьба з новими хворобами, розвиток військової медицини). Представлені на Форумі розробки активно впроваджуються у клінічну практику.

Науково-практична програма Форуму реалізується у рамках VIII Міжнародного медичного конгресу «Впровадження сучасних досягнень медичної науки у практику охорони здоров’я», що внесений до «Реєстру з’їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій», затвердженого МОЗ та НАМН України.

Цьогоріч у рамках Конгресу буде проведено понад 60 актуальних науково-практичних заходів для спеціалістів галузі охорони здоров’я, спрямованих на підвищення їхньої кваліфікації, поглиблення теоретичних знань та вдосконалення практичних навичок, ознайомлення з новими методами і методиками лікування, обмін досвідом. Лише у рамках Конгресу проходитимуть унікальні фахові школи, у рамках яких буде проведено практичні майстер-класи з можливістю тестування сучасного медичного обладнання та отримання кваліфікованої консультації.

Серед тематичних напрямів Міжнародного медичного конгресу: організація та управління охороною здоров’я, сімейна медицина, військова медицина, тактична медицина, медична реабілітація, терапія, функціональна діагностика, хірургія тощо.

Захід проводиться за підтримки Президента України, Кабінету Міністрів України, Міністерства охорони здоров’я України, Київської міської державної адміністрації та під патронатом Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я.

Детальніше із програмою заходу можна ознайомитись за посиланням: http://medforum.in.ua/programma-kongressa/.

Місце проведення: Броварський проспект, 15, Міжнародний виставковий центр.


 

 
Перейти до спискуВерсiя для друку

undefined 

 

 

 

 

 

 

 

Цифрова освіта

111