Головна  →  Новини  →  12 березня 2020

Віталій Кличко показав, як дезінфікують громадський транспорт столиці

Мер Києва Віталій Кличко на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook оприлюднив відео про те, як дезінфікують громадський транспорт столиці.

«Ми робимо все можливе, щоб убезпечити мешканців міста від можливого інфікування коронавірусом. Зокрема, особлива увага – до безпеки в громадському транспорті. Увесь рухомий склад громадського транспорту столиці, у тому числі й метро, двічі на день обробляють дезінфікуючими засобами – перед подачею на маршрути та в кінці зміни. Дезінфекцію здійснюють працівники автопарків та транспортних ДЕПО, які пройшли спеціальну підготовку», – зазначив у дописі до відео Віталій Кличко.

https://www.facebook.com/merkieva/videos/708903262976832/

За його словами, щоденно працівники «Київпастрансу» обробляють 361 автобус, 349 тролейбусів та 276 трамваїв, що виходять на маршрути в місті. А лікарі заміряють температуру у водіїв і контролерів перед виїздом на маршрут та після повернення в депо.

«У столичній підземці обробляють дезінфекторами як самі вагони, так і приміщення станцій. Працівникам служб, що контактують із пасажирами, рекомендовано використовувати медичні маски», – підкреслив Віталій Кличко.

Перейти до спискуВерсiя для друку

undefined 

 

 

 

 

 

 

 

Цифрова освіта

111