Головна  →  Новини  →  14 квітня 2020

Віталій Кличко: «За минулу добу коронавірус підтвердили ще у 56 киян. Один випадок – летальний»

undefined

За минулу добу захворювання на коронавірус підтвердили ще у 56 киян. Один випадок – летальний. Загалом у Києві вже 551 підтверджений випадок захворювання на COVID-19. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Кількість киян, у яких лабораторно підтвердили захворювання на коронавірус, збільшилася за минулу добу ще на 56 людей. З них 5  медиків. За добу, що минула, в столиці, на жаль, ще 1 летальний випадок. Загалом у Києві вже 551 підтверджений випадок захворювання на COVID-19», – наголосив Віталій Кличко.

Серед киян, які захворіли: 26 жінок віком від 26-ти до 74-ох років та 24 чоловіка – від 21-го до 82-ох років. Також захворіли шестеро дітей – троє дівчаток та троє хлопчиків віком від трьох до семи років. До лікарень столиці госпіталізували 11 пацієнтів. Інші лікуються на самоізоляції, під контролем медиків.

«Зазначу, з випадків, зареєстрованих за минулу добу, ще 2 – у Києво-Печерській Лаврі.  А також летальний випадок, про який я сказав, – це монах Почаївської Лаври, який перебував у Києво-Печерській Лаврі та був госпіталізований раніше звідти. Чоловікові було 42 роки», – підкреслив Віталій Кличко.

Перейти до спискуВерсiя для друку

undefined 

 

 

 

 

 

 

 

Цифрова освіта

111