Головна  →  Новини  →  23 квітня 2020

Віталій Кличко: «До 34-ої річниці Чорнобильської катастрофи соцдопомогу отримають понад 53 тисячі киян»

До річниці Чорнобильської катастрофи 53 тисячі киян отримають матеріальну соціальну допомогу. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Як ви знаєте, наближається річниця Чорнобильської катастрофи. Зазначу, що місто вчасно виплачує матеріальні допомоги окремим категоріям киян за програмою «Турбота. Назустріч киянам». Учора я підписав розпорядження про надання щорічної матеріальної допомоги з нагоди 34-ої річниці  Чорнобильської катастрофи. Одноразову адресну соціальну допомогу – від 300 до 600 гривень – отримають понад 53 тисячі киян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», – повідомив Віталій Кличко.

Також готується розпорядження про надання щорічної матеріальної допомоги з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

«Її отримають понад 78 тисяч ветеранів Другої світової, учасники Антитерористичної операції, воїни-інтернаціоналісти, учасники Революції Гідності та інші окремі категорії громадян. Виплати – від 400 до 800 гривень – розпочнуться вже на початку травня. Може, суми й не великі, але місто, як може, допомагає тим, кому сьогодні найскладніше. І загалом понад 140 тисяч киян отримають матеріальну підтримку», – підкреслив Віталій Кличко.

Перейти до спискуВерсiя для друку

undefined 

 

 

 

 

 

 

 

Цифрова освіта

111