Головна  →  Новини  →  20 травня 2020

Віталій Кличко: «Коронавірус у Києві за минулу добу підтвердили ще в 51 людини. Двоє осіб померли»

undefined

Кількість киян, у яких за минулу добу підтвердили захворювання на коронавірус, збільшилася на 51 особу. Двоє людей померли. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Кількість мешканців Києва, в яких за минулу добу підтвердили захворювання на коронавірус, збільшилася на 51 людину. Серед них – 8 медиків. За минулу добу в столиці від коронавірусу померли двоє людей. Усього за цей час – 54 летальних випадки. На сьогодні в Києві вже 2410 підтверджених випадків захворювання на COVID-19», – сказав Віталій Кличко.

 Так, серед тих, що захворіли: 25 жінок віком від 22 до 75 років та 3 дiвчинки – дев’яти, дванадцяти і шістнадцяти  років. А також 19 чоловікiв від 19 до 77 років і чотири хлопчики – від 8 місяців до 12 рокiв.

 До лікарень столиці госпіталізували 5 пацієнтів. Інші лікуються на самоізоляції, під контролем лікарів.

 «Найбільше випадків за минулу добу виявили в Деснянському районі – 13 хворих, у Подільському – 6.  Та по 5 випадків у Святошинському і Дарницькому районах столиці», – додав мер Києва.

 Разом із тим, за словами Віталія Кличка, одужала за минулу добу 21 людина. Усього від коронавірусу вилікувалися 306 мешканців столиці.

Перейти до спискуВерсiя для друку

undefined 

 

 

 

 

 

 

 

Цифрова освіта

111