Головна  →  Новини  →  31 липня 2020

Київрада погодила підготовку інвестиційного конкурсу із будівництва медзакладу на бульварі Ігоря Шамо, 15-А у Дніпровському районі

Депутати Київради погодили знесення аварійної будівлі на бульварі Ігоря Шамо, 15-А, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Києва. Таке рішення є принциповою згодою Київської міської ради на підготовку до реалізації проекту із будівництва медичного закладу за рахунок інвестора.

Наразі будівля перебуває в оперативному управлінні комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги «Русанівка» Дніпровського району міста Києва». Приміщення знаходиться в експлуатації з 1965 року без проведення капітального ремонту і з 2005 року не функціонує. Наразі воно перебуває в аварійному стані.

За висновком незалежної оцінки вартості об’єкту нерухомості, основні конструктивні елементи непридатні для корисного використання – зношеність становить 64%, тож вказаний об’єкт рекомендований до знесення.

«Відповідно до проєкту рішення знесення об’єкта комунальної власності територіальної громади міста Києва можливе виключно після визначення переможця інвестиційного конкурсу, укладення з ним інвестиційного договору та відшкодування інвестором вартості об’єкта, який підлягає знесенню», – наголосила під час виступу директорка Департаменту економіки та інвестицій КМДА Наталія Мельник.

Розмір компенсації вартості будівлі складе 3,4 млн грн, які будуть відшкодовані інвестором після проведення інвестиційного конкурсу.

Перейти до спискуВерсiя для друку

undefined 

 

 

 

 

 

 

 

Цифрова освіта

111