Головна  →  Новини  →  6 листопада 2020

Віталій Кличко: Місто продовжує збільшувати кількість ліжкомісць для прийому хворих на коронавірус. Уже підготували майже 4 тисячі ліжок у 24 комунальних медзакладах

Київ продовжує збільшувати кількість ліжкомісць для прийому хворих на коронавірус. Уже підготували майже 4 тисячі ліжок у 24 комунальних медзакладах. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив під час онлайн брифінгу.

«Хочу зазначити, що місто продовжує збільшувати кількість ліжкомісць для прийому хворих на коронавірус. На сьогодні ми вже підготували майже 4 тисячі ліжок у 24 комунальних медзакладах. Зокрема, цього тижня місто визначило майже 800 ліжок у чотирьох міських лікарнях. І їх зараз готують для прийому хворих на коронавірус – у лікарнях № 3, № 5, № 7 та № 12», – наголосив Віталій Кличко.

Також збільшили кількість ліжкомісць для прийому хворих на коронавірус у пологовому будинку № 3 та в Центрі нефрології та діалізу. Сьогодні заповненість ліжок в столиці майже 62%.

«Кількість киян, які потребують госпіталізації, на жаль, не зменшується. Сьогодні в стаціонарах медзакладів міста лікуються 2011 хворих на коронавірус. Із них 39 дітей. У важкому стані перебувають 547 пацієнтів. Кисневу підтримку отримують 797 людей. Під апаратами ШВЛ – 38 хворих», – повідомив Віталій Кличко.


 

 
Перейти до спискуВерсiя для друку

undefined 

 

 

 

 

 

 

 

Цифрова освіта

111