Головна  →  Новини  →  10 лютого 2021

Шостого лютого 2021 року на 67-му році життя передчасно пішов у вічність Михайло Михайлович Хилинський – Заслужений лікар України, експерт Департаменту охорони здоров’я за спеціальністю «Дерматовенерологія», заступник директора з медичної частини комунального некомерційного підприємства «ДЕРМАТОВЕНЕРОЛОГІЯ» у місті Києві.

Шостого лютого 2021 року на 67-му році життя передчасно пішов у вічність Михайло Михайлович Хилинський – Заслужений лікар України, експерт Департаменту охорони здоров’я за спеціальністю «Дерматовенерологія», заступник директора з медичної частини комунального некомерційного підприємства «ДЕРМАТОВЕНЕРОЛОГІЯ» у місті Києві.
У 1978 році Михайло Михайлович Хилинський закінчив Київський медичний інститут імені О.О. Богомольця за спеціальністю «Лікувальна справа». Вся подальша його життєва та трудова діяльність була пов’язана з Київським міським шкірно-венерологічним диспансером, що нині є КНП «Дерматовенерологія» у м.Києві. 
Лікарська діяльність Михайла Хилинського була високо оцінена Державою. У 2003 році йому присвоєно почесне звання «Заслужений лікар України». Він також неодноразово відзначався Почесними грамотами та відзнаками Міністерства Охорони здоров’я та Київської міської державної адміністрації. 
В 2017 р. Михайло Михайлович Хилинський був обраний головою Київського міського осередку Української асоціації лікарів дерматовенерологів і косметологів. Був членом Президії УАЛДВК.
Колеги, друзі та ученики запам’ятають Михайла Михайловича як чуйну, принципову, добру людину, яка прагла допомогти всім, хто потребував його уваги та поради.
Департамент охорони здоров’я м. Києва та вся медична спільнота столиці сумує разом з рідними та близькими цієї надзвичайної людини.
Прощання з Михайлом Михайловичем Хилинським відбудеться за адресою вул. Володимира Брожка 6/8 (Похоронний Будинок «Пам'ять») у четвер, 11 лютого, о 13.00

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

undefined 

 

 

 

 

 

 

 

Цифрова освіта

111