Головна  →  Новини  →  14 квітня 2021

Віталій Кличко показав відео з дитячої інфекційної лікарні ( відео)

Мер Києва Віталій Кличко перевірив, як лікують від коронавірусу дітей у міській дитячій інфекційній лікарні. Під час онлайн-брифінгу він продемонстрував відео з медзакладу.

«Я вже говорив, що складнішим став перебіг хвороби в дітей. У стаціонарах медзакладів збільшилася кількість дітей, які потребують кисневої підтримки, яких раніше було значно менше. Вчора я перевірив, як лікують пацієнтів у міській дитячій  інфекційній лікарні. На сьогодні в медзакладі їх – 41. П’ятеро дітей перебувають на кисневій підтримці. Одна дитина – в реанімації. Медики зазначають, якщо в першу хвилю захворюваності в лікарні потрапляли переважно підлітки, то тепер більшість пацієнтів – дошкільнята. І з більш складним перебігом хвороби та її наслідками», – наголосив Віталій Кличко.

Від початку року в міській дитячій інфекційній лікарні медичну допомогу отримали понад 300 дітей. Серед сьогоднішніх пацієнтів, зокрема, двоє малюків, яким по півтора місяці.

«Лікарі говорять, що запроваджені в місті обмеження дають перші результати. Але зазначають, що ситуація складна. Тому я звертаюся до всіх: дотримуйтесь елементарних правил, бережіть своїх дітей. І якщо ми призупинили заняття у школах, це означає, що діти не повинні збиратися великими компаніями, відвідувати публічні місця з великим скупченням людей, де є великий ризик інфікування. Якщо закрили садки – це означає, що  не треба вести маленьких дітей на дитячі майданчики. Пояснюйте дітям правила безпеки! Показуйте, як їх дотримуватися власним прикладом!» – наголосив Віталій Кличко.

Перейти до спискуВерсiя для друку

undefined 

 

 

 

 

 

 

 

Цифрова освіта

111