Головна  →  Новини  →  14 квітня 2021

Київ подовжив суворі протиепідемічні обмеження до 30 квітня

Столична влада продовжила суворі протиепідемічні обмеження до 30 квітня. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн-брифінгу.

«Оскільки епідеміологічна ситуація в столиці суттєво не поліпшується, сьогодні вранці комісія з надзвичайних ситуацій міста ухвалила рішення про подовження суворих обмежувальних заходів у Києві на два тижні, тобто до 30 квітня. У нас немає іншого вибору. Інакше медична система не впорається з такою кількістю хворих. Інакше смертей буде ще більше. Тому до 30 квітня в місті діятимуть раніше запроваджені обмеження», – сказав Віталій Кличко.

Зокрема, за словами мера: залишаться закритими всі школи і дитячі садочки.

Увесь громадський транспорт – і наземний, і метро – працюватиме поки за спеціальними перепустками. Тобто виключно для перевезень працівників підприємств критичної інфраструктури.

Заклади громадського харчування працюють тільки на винос чи доставку.

Не працюють продуктові ярмарки.

«Я ще раз підкреслю, що керівники установ, підприємств та закладів мають відправити співробітників на дистанційну роботу. Або, кому можливо, надати відпустки», – наголосив Віталій Кличко.

Увесь перелік обмежень та норм роботи, ухвалений рішенням комісії з надзвичайних ситуацій міста, опублікований на сайті КМДА.

«Я закликаю всіх поставитися свідомо до ситуації! Та дотримуватися необхідних правил! Не час бути легковажними! Сьогодні головне завдання – зберегти здоров’я і життя киян. Допомогти і нашим медикам впоратися з цією хвилею хвороби. Не нехтуйте своєю безпекою! Маски, дистанція, антисептики. Увага до свого здоров’я!» – закликав киян Віталій Кличко.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

undefined 

 

 

 

 

 

 

 

Цифрова освіта

111