Головна  →  Новини  →  21 квітня 2021

Віталій Кличко: Понад 48 тисяч киян отримають матеріальну допомогу до 35-ої річниці Чорнобильської трагедії

Понад 48 тисяч киян отримають матеріальну допомогу до 35-ої річниці Чорнобильської трагедії. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив під час онлайн-брифінгу.

«Як ви знаєте, наближається трагічна дата в історії України – річниця Чорнобильської катастрофи. Зазначу, що місто вчасно виплачує матеріальну допомогу окремим категоріям киян за програмою «Турбота. Назустріч киянам». Днями я підписав розпорядження про надання щорічної матеріальної допомоги до 35-ої річниці Чорнобильської катастрофи. Одноразову адресну соціальну допомогу – від 600 до 1000 гривень – отримають понад 48 тисяч киян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», – сказав Віталій Кличко.

Виплати відбуваються на картку киянина. Також пільговики, які отримують виплати через «Укрпошту», зможуть отримати допомогу у відділеннях установи. Або ж – разом із пенсією.

«Також зазначу, що столична влада постійно працює над забезпеченням медичної допомоги ліквідаторам наслідків аварії на ЧАЕС, продовжує надавати квартири чорнобильцям. І фінансує цю програму за кошти міського бюджету», – сказав Віталій Кличко.

Перейти до спискуВерсiя для друку

undefined 

 

 

 

 

 

 

 

Цифрова освіта

111