Головна  →  Новини  →  23 квітня 2021

Віталій Кличко: У столиці не зменшується кількість летальних випадків від коронавірусу. Цього тижня померли 265 людей

У столиці не зменшується кількість летальних випадків від коронавірусу. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн-брифінгу.

«Не зменшується поки в столиці кількість летальних випадків від вірусу. За цей тиждень у місті померли 265 хворих на коронавірус. Із них 127 жінок та 138 чоловіків. Найбільше помирає киян старше 65 років. Але останнім часом збільшилась кількість летальних випадків серед людей у віці 50-64 роки. Тільки за останній тиждень померли 46 мешканців міста цієї вікової категорії», – сказав Віталій Кличко.

За словами мера Києва, у більшості випадків у померлих була супутня патологія. Зокрема, серцево-судинні захворювання, цукровий діабет, надлишкова вага.

«Будьте уважними до свого здоров’я. І при перших ознаках хвороби звертайтеся до сімейного лікаря. Бо, як зазначають медики, така кількість тяжких хворих та летальних випадків зумовлена тим, що багато людей пізно звертаються за допомогою. А вірус – агресивний і швидко вражає системи органів інфікованої людини», – наголосив Віталій Кличко.

Перейти до спискуВерсiя для друку

undefined 

 

 

 

 

 

 

 

Цифрова освіта

111