Головна  →  Новини  →  27 квітня 2021

Київ оголосив тендер на закупівлю вакцин проти коронавірусу – Микола Поворозник

Департамент охорони здоров’я КМДА оприлюднив у системі електронних публічних закупівель «ProZorro» оголошення на тендерну документацію щодо проведення відкритих торгів на закупівлю вакцини проти гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

За його словами, за 140 млн грн місто планує придбати близько 278 тисяч доз вакцини. Вартість однієї дози складатиме близько 500 грн.

Микола Поворозник пояснив, що ціна сформована відповідно до оприлюдненого в системі електронних публічних закупівель «ProZorro» договорі Державного підприємства «Медичні закупівлі України» на постачання вакцини проти гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, з розрахунку що одна доза коштує 500 грн.

«Я неодноразово говорив, що місто веде переговори з різними виробниками вакцини. Віталій Кличко використовує особисті зв’язки для того, щоб якомога швидше отримати вакцину для киян. Проте на сьогодні виробники першочергово забезпечують вакциною країни, які раніше законтрактували їх поставку на рівні держав. Містам же окремо дуже важко вести переговори. Проведення тендерної закупівлі – це ще один спосіб забезпечити киян вакциною. Ми готові співпрацювати з усіма, хто подасть заявку на тендер і дозволить прискорити закупівлю вакцини проти коронавірусу для киян», – підкреслив Микола Поворозник.

Перейти до спискуВерсiя для друку

undefined 

 

 

 

 

 

 

 

Цифрова освіта

111