Головна  →  Новини  →  3 червня 2021

Для мінімізації черг у Міжнародному виставковому центрі змінено організацію процесу вакцинації записаних у «Дії» киян – Микола Поворозник

Для мінімізації черг цими вихідними процес вакцинації записаних у додатку «Дія» киян буде змінено. Йдеться про вакцинацію мешканців міста, яка проходить у Міжнародному виставковому центрі. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Зважаючи на досвід попередніх вихідних, охочих щепитися від COVID-19 серед зареєстрованих у мобільному додатку «Дія» виявилося більше, ніж тих, хто надав попередню згоду під час запрошень, які медичні працівники здійснювали телефоном. Із близько 7 тисяч киян підтвердили бажання вакцинуватися лише 560 осіб. З одного боку така активність киян тішить відповідальним ставленням до імунопрофілактики. Та з іншого – хочеться максимально скоротити час очікування у чергах», – зазначив Микола Поворозник.

За його словами, для оптимізації процесу вакцинації у виставковому центрі прийнято рішення про розмежування потоків киян, які прийдуть на щеплення.

«Перший – для тих, кому зателефонували та запросили на конкретний час. Другий – для тих, хто також записаний у «Дії», але такого запрошення поки не отримав. Такі громадяни можуть або дочекатися виклику, або вакцинуватися у порядку «живої черги», – пояснив Микола Поворозник.

Запрошені будуть повинні показати смс-повідомлення з датою, часом та номером вакцинальної бригади. У випадку запізнення у запрошених залишається можливість вакцинуватися у порядку «живої черги».

Звертаємо увагу на те, що вхід до Центру вакцинації 5 та 6 червня буде відкрито з 10:00 до 17:30.

Адреса: просп. Броварський, 15 (корпус 4, вхід 4-А).


 

 
Перейти до спискуВерсiя для друку

undefined 

 

 

 

 

 

 

 

Цифрова освіта

111