Головна  →  Новини  →  6 листопада 2014

Проведення семінарів для стоматологів у форматі телемостів дозволяє більшій кількості лікарів підвищити свою кваліфікацію

На цьому наголосив генеральний директора ТМО «Київська стоматологія» Департаменту охорони здоров’я КМДА Віталій Мохорєв на науково-практичного семінару «Сучасні стратегії профілактики та лікування стоматологічних захворювань: світовий досвід та перспективи розвитку», який у форматі телемосту пройшов в Києві. Він привітав учасників семінару від імені Департаменту охорони здоров’я КМДА.

 

З метою підвищення кваліфікації лікарів в цьому році вперше для лікарів-стоматологів проводяться подібні семінари у форматі телемосту. Всього за рік відбулось 7 таких семінарів, які зібрали біля 5 000 лікарів-стоматологів з 24 регіонів України. Цього разу семінар «Сучасні стратегії профілактики та лікування стоматологічних захворювань: світовий досвід та перспективи розвитку» зібрав більш ніж 500 лікарів з чотирьох  регіонів України. На зв’язку з Києвом були аудиторіях лікарів у Сумах, Полтаві та Чернівцях. Вони могли не лише слухати лекції провідних фахівців МОЗ України, НМАПО ім. ПЛ.Шупика, а й мали змогу спілкуватись з лекторами та своїми колегами, ставити запитання та ділитись досвідом.

 

Як свідчать відгуки лекторів та учасників семінару, дана форма підвищення кваліфікації високо оцінюється практикуючими лікарями. 

Перейти до спискуВерсiя для друку

undefined 

 

 

 

 

 

 

 

Цифрова освіта

111