Головна  →  Новини  →  17 червня 2021

Містян, зареєстрованих у «Дії» або внесених до листків очікування закладів охорони здоров’я, запрошуватимуть на щеплення від COVID-19 – Микола Поворозник

У вакцинальних пунктах, відкритих на базі Центрів первинної медико-санітарної допомоги, запрошуватимуть на щеплення від COVID-19 містян, які зареєстровані у «Дії» або внесені до листків очікування комунальних закладів охорони здоров’я. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Окрім того, зареєстрованих у додатку «Дія» та записаних через сервіс Helsi.me 17-18 червня вакцинуватимуть у Центрі вакцинації проти COVID-19, створеному на базі Міжнародного виставкового центру.

«17-18 червня всі охочі, зареєстровані у «Дії» або записані через сервіс Helsi.me, зможуть вакцинуватися в Центрі вакцинації проти COVID-19, створеному на базі Міжнародного виставкового центру. Але з’явилася ще одна додаткова опція – містян, зареєстрованих у «Дії» та внесених у листки очікування закладів охорони здоров’я, щеплюватимуть у вакцинальних пунктах, відкритих на базі Центрів первинної медико-санітарної допомоги. Для зручності містян медики телефонують та запрошують на вакцинацію у конкретний час та до конкретного закладу згідно з черговістю листка очікування. Щоб потрапити в лист очікування, необхідно зателефонувати своєму сімейному лікареві та повідомити про бажання вакцинуватися», – зазначив Микола Поворозник.

Він нагадав, що в столиці також активно триває вакцинальна кампанія для визначених дорожньою картою МОЗ України цільових груп.

«Наразі вакцинують освітян. Їх щеплено вже 36 630 осіб. Також продовжуються щеплення медичних, соціальних працівників, учасників ООС тощо. Нещодавно розпочалася вакцинація працівників законодавчих, виконавчих та судових органів влади центрального, регіонального та місцевого рівнів та органів місцевого самоврядування. І, звичайно, триває вакцинація киян віком 65 років та старших», – розповів Микола Поворозник.

 
Перейти до спискуВерсiя для друку

undefined 

 

 

 

 

 

 

 

Цифрова освіта

111