Головна  →  Анонси  →  18 грудня 2014

18 грудня 2014р. з 17.00 до 20.00 у павільйоні Щорса кіностудії ім. О. Довженко (проспект Перемоги 44) у межах 4-го Фестивалю альтернативного мистецтва Павлов-фест 2014 - ”Мрія і воля” За підтримки ДОЗ КМДА відбудеться Миротворча акція дітей України ”НЕБОКРАЙ”

Учасники:  діти родин біженців з Криму, Донецької та Луганської областей, діти з особливими потребами Києва.

В програмі:

  1. Майстер-класи професійних художників з дітьми-учасниками акції:  живопис, графіка.
  2. Написання дітьми листів  своїм янголам-охоронцям  з   молитвою за Україну (листи на повітряних кульках діти власноруч відправляють у небо).
  3. 3.      Театралізоване свято для дітей, присвячене Дню Святого Миколая та Новому 2015 року, який повинен принести Мир та Злагоду народу України: ігри з аніматорами, привітання від Діда Мороза та Снігуроньки, казкові пригоди, новорічні подарунки та фото-сесія з   героями казки.

Копії дитячих листівок янголам збираються волонтерами та разом з малюнками формують збірку, яка макетується і видається протягом п’яти днів.  Збірка надсилається українським солдатам в зону бойових дій у подарунок до Нового року та Різдва.

Партнери-організатори акції:

Театр ”Будьмо” (ТМО ”Психіатрія”), Театр ”ГоДо” (ПРЦК ”Поділ”), ГО "Міжнародний соціально-культурний проект "ДЖОЙФЕСТ",  Центр науки та мистецтва «DIYA» (НЦ "МАНУ”) Центр гуманітарного розвитку молоді м. Києва).

Акція відбувається за підтримки:

ГО «Європа без кордонів», кафедри дитячої, соціальної та судової психіатрії НМАПО

ім. П.Л. Шупика.

 

Запрошуємо представників ЗМІ, художників, волонтерів та усіх небайдужих приєднатись до акції та поспілкуватись з учасниками Фестивалю – їм дуже потрібна Ваша увага!

 

Питання та акредитація за тел. 067 741 4149   Юрченко Тетяна

Перейти до спискуВерсiя для друку

undefined 

 

 

 

 

 

 

 

Цифрова освіта

111