Головна  →  Новини  →  30 грудня 2014

Київський міський пологовий будинок № 1 отримав сертифікат якості ISO 9001

Київський міський пологовий будинок № 1 отримав сертифікат якості ISO 9001. Про це повідомив директор Департаменту охорони здоров’я м. Києва Михайло Риган.

«Міжнародні експерти підтвердили високий рівень надання медичних послуг у Київському міському пологовому будинку №1. Понад 6 місяців фахівці вивчали діяльність закладу, оцінюючи його за такими критеріями, як організація меддопомоги, якість її надання, оснащення, дотримання вимог із охорони праці та безпеці пацієнта. Додатково проводилося і навчання медперсоналу з дотримання міжнародних критеріїв якості. У результаті, фахова комісія підтвердила беззаперечну відповідність надання медичної допомоги у цьому пологовому будинку міжнародним стандартам якості» – зазначив Михайло Риган.

Також він зауважив, що київський міський пологовий будинок № 1 був заснований ще у 1918 році, тож він є першим пологодопоміжним закладом столиці.

«Кияни можуть пишатися такими медустановами, де традиції та досвід помножуються на сучасні можливості та наукові новації», – зауважив він.

Нагадаємо, що ISO 9001 — перелік вимог до системи управління якості.

Першим медичним закладом у столиці, який отримав сертифікат стандарту ISO:9001 у 2013 році став Перинатальний Центр м. Києва. З багатопрофільних клінік цю ознаку якості має Київська міська клінічна лікарня №1.

Перейти до спискуВерсiя для друку

undefined 

 

 

 

 

 

 

 

Цифрова освіта

111