Головна  →  Новини  →  3 березня 2022

Медичні заклади столиці працюють та надають допомогу всім, хто її потребує – Валентина Гінзбург

Медичні заклади столиці працюють та надають медичну допомогу всім, хто її потребує. Вони забезпечені медикаментами, витратними матеріалами, донорською кров’ю та її компонентами у достатній кількості.

Директорка Департаменту охорони здоров’я Валентина Гінзбург запевнила, що медики перебувають на робочих місцях і продовжують лікувати та рятувати життя містян.

За її словами, стаціонарні заклади працюють, як і завжди, в режимі 24/7. Амбулаторні – приймають пацієнтів. Вузькі спеціалісти спільно з лікарями «первинки» вирішують питання щодо безвідмовної виписки рецептів тощо. Так само безвідмовно приймають виклики «103», а бригади «швидких» надають екстрену медичну допомогу.

«Не зупинили свою роботу і спеціалізовані заклади. Онкоцентр продовжує працювати, зокрема, щоб люди не залишилися без планової хіміотерапії та деяких видів радіологічного лікування. Приймає пацієнтів Ендокринологічний центр. Центр нефрології та діалізу надає життєво необхідну допомогу пацієнтам із нирковою патологією… Тож щодо належного функціонування медичної галузі кияни можуть бути спокійні», – запевнила Валентина Гінзбург.

Вона подякувала київським медикам за відчайдушність, вірність професії та справжній героїзм:

«Дякую медичним працівниками комунальних клінік та закладів, що підпорядковані Національній академії медичних наук і Міністерству охорони здоров’я. Ми сильні, бо об’єднанні. Заради українців та України».

Директорка Департаменту закликала мешканців столиці берегти себе і близьких. Та нагадала, що телефонну консультацію з медичних питань можна отримати цілодобово за номером 15-83 або 0442350101 (з мобільного).

Перейти до спискуВерсiя для друку

undefined 

 

 

 

 

 

 

 

Цифрова освіта

111