Головна  →  Новини  →  18 березня 2022

У столиці за 22 дні протистояння російським окупантам народилися 757 дітей. Серед новонароджених 13 двієнь – Микола Поворозник

У столиці за 22 дні протистояння російським окупантам народилися 757 дітей. Про це під час прес-брифінгу у Ukraine Media Centre Kyiv повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«За 22 дні активного протистояння російським окупантам у столиці народилися 757 діток: 403 хлопчики та 354 дівчинки. Серед новонароджених 13 двієнь», – розповів Микола Поворозник.

Він також нагадав, що місто поступово готується до відновлення освітнього процесу у школах.

«Прийнято рішення щодо залучення школярів до вже наявних онлайн-програм та уроків. Наше основне завдання – поступово вводити школярів у навчання, поступово відновлювати процес повторення знань та отримання нових. Такі підготовчі заходи стануть основою для відновлення навчального процесу», – зазначив перший заступник голови КМДА.

Він нагадав, що в Києві понад 200 бомбосховищ підключили до Wi-Fi, до проєкту долучилось уже 19 провайдерів. Це дасть можливість школярам долучитися до навчання, а їхнім батькам, якщо вони працюють дистанційно, виконувати свою роботу під час перебування у сховищі.

Перейти до спискуВерсiя для друку

undefined 

 

 

 

 

 

 

 

Цифрова освіта

111