Головна  →  Анонси  →  27 лютого 2015

5 березня медична спільнота м. Києва підіб’є підсумки діяльності галузі охорони здоров`я за 2014 рік та визначиться з пріоритетними завданнями на 2015-й.

В засіданні Колегії Департаменту охорони здоров’я візьме участь Київський міський голова Віталій Кличко та заступник голови Київської міської державної адміністрації Михайло Радуцький.

Також запрошені представники Міністерства охорони здоров’я, голова Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я Ольга Богомолець, міністр охорони здоров’я України Олександр Квіташвілі, представники дорадчої групи з питань реформування охорони здоров’я при  КМДА, президент Національної академії медичних наук України Андрій Сердюк,  ректор Національного медичного університету імені О.О. Богомольця Катерина Амосова, голова постійної комісії Київської міської ради з охорони здоров’я та соціальних питань Юрій Крикунов, президент Всеукраїнської ради захисту прав та безпеки пацієнтівВіктор Сердюк, депутати Київради, керівники закладів охорони здоров’я міського та районного підпорядкування, голови та начальники управлінь охорони здоров’я районних в
м. Києві державних адміністрацій тощо.

 

За словами виконувача  обов’язків директораДепартаменту охорони здоров`я  Алли Арешкович, 2014 рік був насиченим подіями, новими ідеями та управлінськими рішеннями, покликаними втримати ситуацію під контролем.

-                    «Департаменту є про що звітувати та є що в чергове винести на обговорення колег-фахівців. Зокрема, йдеться про проведене реформування первинної ланки, реформу фтизіатричної служби,  екстреної медичної допомоги населенню, задачі щодо створення лікарень інтенсивного лікування» - зауважила Алла Арешкович.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

undefined 

 

 

 

 

 

 

 

Цифрова освіта

111