Головна  →  Новини  →  13 грудня 2023

Віталій Кличко: Внаслідок ворожої ракетної атаки у столиці пошкоджені багатоповерхівка, приватні будинки та дитяча лікарня. Постраждали 53 людини

Унаслідок нічної ворожої атаки на столицю в Дніпровському, Деснянському та Дарницькому районах було зафіксовано падіння уламків. Пошкоджені приміщення багатоповерхівки, двох приватних будинків і дитячої лікарні. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

«Внаслідок нічної ракетної атаки ворога в столиці пошкоджений багатоквартирний житловий будинок. Із нього рятувальники евакуювали 15 мешканців, у тому числі четверо дітей та двох неходячих. Також палали автівки в дворі цього будинку», – написав міський голова у своєму Telegram-каналі.

Віталій Кличко повідомив, що також горів приватний будинок у Дніпровському районі та уламок ракети, який впав на відкритій території в Деснянському районі. Сталася пожежа також і приватному будинку в Дарницькому районі столиці.

Постраждало і приміщення дитячої лікарні в Дніпровському районі. Там вибило шибки та пошкодило центральний вхід закладу.

«Загалом у результаті нічної атаки ворога постраждали 53 людини. 20 із них, у тому числі двох дітей, госпіталізували. 33 постраждалим медики надали допомогу на місці. Зокрема, й 6 дітям», – повідомив Віталій Кличко.

У Дніпровському районі, внаслідок падіння уламків ракети на проїжджу частину дороги, сталося пошкодження водопровідної мережі. Аварійні бригади працюють на місці, щоб оперативно ліквідувати пошкодження.

Перейти до спискуВерсiя для друку

undefined 

 

 

 

 

 

 

 

Цифрова освіта

111