Головна  →  Новини  →  26 червня 2015

Про організацію медичного забезпечення мешканців та гостей міста Києва під час заходів з нагоди відзначення у місті Києві 19-ї річниці Конституції Україн

На виконання наказу Департаменту охорони здоров’я від 17 червня 2015 року № 319 під час заходів з нагоди відзначення у місті Києві 19-ї річниці Конституції України закладами охорони здоров’я, у разі потреби, буде надаватись громадянам, незалежно від місця їх проживання та реєстрації, невідкладна медична допомога.
Робота закладів охорони здоров’я, які надають амбулаторно-поліклінічну допомогу, буде організована наступним чином:
27 червня 2015 року, субота, - вихідний день;
28 червня 2015 року, неділя, - святковий, вихідний день;
29 червня 2015 року, понеділок, - вихідний день.
Робота закладів охорони здоров’я, які надають стаціонарну медичну допомогу, буде організована цілодобово, відповідно до затверджених графіків чергувань відділень на 2015 рік.
Чергування бригад екстреної (швидкої) медичної допомоги буде організовано на міських заходах відповідно до плану їх проведення:
- церемонії покладання квітів до пам’ятника гетьману Пилипу Орлику 28 червня 2015 року;
- святкових концертних програм силами муніципальних творчих колективів у міських парках культури і відпочинку (Парк культури та відпочинку «Перемога», Парк культури та відпочинку «Партизанська слава»; Голосіївський парк культури та відпочинку ім. М.Рильського; Парк культури та відпочинку «Гідропарк») 28 червня 2015 року;
- спортивно-презентаційної акції «Україна Єдина» на вул. Хрещатик за участю провідних спортсменів України та зарубіжжя;
- концертів українських музикантів до Дня Конституції України в рамках «Kyiv Open Air» в Парку Хрещатий 28-29 червня 2015 року.
Першочергові виїзди бригад екстреної (швидкої) медичної допомоги здійснюватимуться за зверненнями громадян, персоналу медичних пунктів, лікарсько-сестринських бригад в місця проведення масових заходів:
- дня інформування населення, трудових колективів підприємств, установ та організацій міста в рамках відзначення 19-ї річниці Конституції України 22-25 червня 2015 року;
- пізнавально-інформаційного усного журналу «Конституція України як дзеркало державотворення «Свобода слова і права людини – наш закон державності» в Центральній бібліотеці ім. Т. Г. Шевченка для дітей м. Києва 26 червня 2015 року;
- дня відкритих дверей та культурно-мистецької акції «В своїй хаті своя й правда, і сила, і воля» в Національному музеї українського народного декоративного мистецтва 28 червня 2015 року;
- дня відкритих дверей та тематичної лекції «Актуальність вивчення Конституції П. Орлика в сучасній Україні» в Музеї гетьманства 28 червня 2015 року.

Для всіх громадян постійно працює цілодобова консультативно-інформаційна служба «Здоров’я – порада лікаря за телефоном 15-83» (безкоштовно зі стаціонарних телефонів м. Києва), в тому числі у святкові та вихідні дні, де можна отримати консультації та поради лікарів.
Нагадуємо, що при погіршенні стану здоров’я виклик бригади екстреної (швидкої) медичної допомоги здійснюється зі стаціонарного та мобільного телефонів за єдиним номером 103.

Перейти до спискуВерсiя для друку

undefined 

 

 

 

 

 

 

 

Цифрова освіта

111