Головна  →  Фахівцям  →  Охорона праці  →  Заходи охорони праці  →  Підсумки інформаційно-консультативний захід з ОП 2023р

 

Департамент охорони здоров’я  виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) організував та провів                        09 листопада  2023 року інформаційно-консультативний захід з охорони праці для інженерів  та відповідальних осіб за охорону праці в закладах та установах охорони здоров’я.

На заході були присутні  більше 70 інженерів з охорони праці та відповідальних осіб за охорону праці.

Від Департаменту охорони здоров’я ВОКМР (КМДА) виступила Головний спеціаліст з охорони праці Алексєєнко Т.С., яка проаналізувала  стан охорони праці у медичних закладах та наголосила на ключових змінах в законодавстві з охорони праці в 2023 році.

Від Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці  прийняла участь заступник начальника відділу з питань гігієни праці та атестації робочих місць за умовами праці управління інспекційної діяльності у Київській області Аксьонова А.М.,якарозповів про  зміни в законодавстві  та вимого щодо проведення медичних оглядів та проведення атестації робочих місць. Ці  питання найбільше турбують спеціалістів з охорони праці медичних закладів, які задавали питання та ділилися своїм досвідом. Відбулася  жвава дискусія..

Також від  Центрального міжрегіонального управління Державної служби прийняв участь у заході заступник начальника відділу з питань безпеки праці південного напрямку Чорний В.В., який розповів про зміни в законодавстві України з питань охорони праці та про порядок  отримання дозволів та декларацій на об’єкти підвищеної небезпеки під час воєнного стану.

У заході прийняла участь завідувач відділу охорони праці Київської міської профспілки працівників охорони здоров’я  Мартинюк А.О., яка розповіла пропроведення навчання з охорони праці та пожежної безпеки в медичних закладах. Здійснення громадського контролю за стан охорони праці зі сторонни профспілки.

Присутні мали змогу задати питання виступаючим, обговорити проблемні питання  та поділитися власним досвідом. Загальне побажання їх - проводити такі заходи  хоча б  раз у квартал для взаємного обміну досвідом 

 

Версiя для друку

undefined 

 

 

 

 

 

 

 

Цифрова освіта

111