Головна  →  Новини  →  21 січня 2015

Київ стане пілотним містом для реалізації реформування системи охорони здоров’я

19 січня Міністр охорони здоров’я України Олександр Квіташвілі, Київський міський голова Віталій Кличко та заступник голови КМДА Михайло Радуцький обговорили з представниками медичної спільноти перспективи реформування національної системи охорони здоров’я та першочергові кроки. Зустріч відбулася в Національному інституті хірургії та трансплантології ім. О. Шалімова.

Віталій Кличко, звертаючись до присутніх, наголосив на необхідності негайного реформування медичної сфери. В авангарді цього процесу має стати столиця. За словами мера Києва, міська влада зробить все від неї залежне, щоб мешканці відчули позитивні зміни в системі охорони здоров’я вже найближчим часом.

Міністр охорони здоров’я України Олександр Квіташвілі презентував концепцію реформування та в режимі діалогу поспілкувався з керівниками медичних закладів, головними позаштатними фахівцями та представниками профспілкових і самоврядних медичних організацій Києва.

Під час зустрічі йшла мова про введення нових підходів до медичного обслуговування населення та фінансування закладів. Крім цього, обговорювалися питання оптимізації мережі медичних установ, шляхи удосконалення кадрової політики тощо.

Перейти до спискуВерсiя для друку

undefined 

 

 

 

 

 

 

 

Цифрова освіта

111