Головна  →  Новини  →  22 січня 2015

Одна з амбулаторій Дніпровського району столиці почала прийом маленьких пацієнтів

Амбулаторія загальної практики-сімейної медицини ЦПМСД №1 Дніпровського району, що знаходиться на вул. Петра Запорожця, 26, прийняла перших маленьких пацієнтів.

За кілька днів понад 200 батьків встигли оцінити умови, створені для надання медичної допомоги їхнім дітям, які були переведені сюди разом з лікарями-педіатрами з поліклініки на вул. Курнатовського, 7.

«Ще в одному закладі охорони здоров’я Дніпровського району створені необхідні умови для більш якісного надання меддопомоги нашій малечі. Ми дослухалися до побажань батьків щодо розмежування частин амбулаторії на «дитячий» та «дорослий» сектори. Так, крило будівлі, загальною площею 250 м. кв., повністю відведено під дітей. Для їхньої зручності тут розташувались кабінети лікарів-педіатрів, кабінет профілактичних щеплень та маніпуляцій, а також кімнату матері та дитини. Тож всі перестороги та хвилювання мешканців району навколо питання переводу дітей на обслуговування в інший заклад виявилися марними. Натомість, досвід роботи першого тижня свідчить про те, що такими змінами задоволені і лікарі і пацієнти», – розповів начальник районного управління охорони здоров’я Даніель Карабаєв.

Нагадаємо, що реорганізація дитячої поліклініки №2 Дніпровського району була проведена згідно рішення Київської міської ради №676/8960 від 25.12.2012 року шляхом приєднання її до комунального некомерційного підприємства «Центру первинної медико-санітарної допомоги №1 Дніпровського району м. Києва» на вул. Запорожця, 26.

Перейти до спискуВерсiя для друку

undefined 

 

 

 

 

 

 

 

Цифрова освіта

111