Головна  →  Новини  →  13 травня 2015

Столичних медиків привітали зі Всесвітнім днем медичної сестри

У Національному академічному театрі російської драми ім. Лесі Українки Департамент охорони здоров’я м. Києва та Київська міська профспілка працівників охорони здоров’я привітали працівників закладів охорони здоров’я столиці зі Всесвітнім днем медичної сестри.

Привітання на честь професійного свята висловила в.о. директора Департаменту охорони здоров’я м. Києва Алла Арешкович:

 «Хочу подякувати та низько вклонитися за ваш труд. Незважаючи на складну ситуацію в країні – ви завжди на робочому місці, виконуєте свою благородну справу. У вас вистачає сили і  наснаги допомогти кожному. Зичу міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку та людської поваги. Нехай ваша щоденна сумлінна, наполеглива та нелегка праця повернеться до вас сторицею».

З нагоди свята кращим працівникам медичної галузі вручили почесні грамоти Департаменту охорони здоров’я та Київської міської профспілки працівників охорони здоров’я.

Після ж завершення офіційної частини колектив театру подарував медичним сестрам виставу «Ее безумне мужчины».

Стриманість і терплячість - ось основа медичної професії, на цих якостях тримається медицина. Сьогодні професія медсестри стабільно входить в трійку найбільш шанованих. Сестринська справа - це самостійна наука і самостійна професія.

Перейти до спискуВерсiя для друку

undefined 

 

 

 

 

 

 

 

Цифрова освіта

111