Головна  →  Новини  →  16 червня 2022

У Дніпровському районі відремонтували відділення жіночої консультації

Відремонтоване відділення жіночої консультації у Дніпровському районі

У Дніпровському районі відремонтували відділення жіночої консультації філії № 5 КНП «Консультативно-діагностичний центр Дніпровського району м. Києва», розташованій на вул. Митрополита Андрея Шептицького, 5. Роботу відділення проінспектував перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

У рамках ремонту замінено комунікаційні та електромережі, вікна, освітлення, кондиціонування, переплановано приміщення, відремонтовано систему пожежної сигналізації. Приміщення укомплектовано сучасними меблями та обладнанням.

Для відділення жіночої консультації було закуплено діагностичне медичне обладнання. Зокрема: стійка для гістероскопії та цистоскопії, фетальний монітор Sonicaid Team3A-N для кардіомоніторингу плоду з 24 тижня вагітності та моніторингу двійні, кольпоскоп з відеосистемою Brightfield Healthcare AC-4601, ультразвукова діагностична система експертного класу MyLab X5.

«Це приклад взаємодії міста, медичного закладу та держави і того, як мають розвиватися сучасні медичні заклади. Грамотне використання коштів для удосконалення медзакладу та покращення якості надання медичних послуг. Після ремонтних робіт у відділенні пацієнтки зможуть отримати необхідну їм медичну допомогу: консультативний прийом лікаря, лабораторну та інструментальну діагностику, різноманітні діагностичні та лікувальні маніпуляції. Усе в одному закладі. І це дійсно зручно для пацієнток», – розповів Микола Поворозник.

Також у жіночій консультації працюють школи планування сім’ї, відповідального батьківства, підготовки до пологів, підтримки грудного вигодовування дитини, здорового способу життя.

Микола Поворозник також вручив працівникам закладу Подяки та Почесні грамоти Департаменту охорони здоров’я з нагоди Дня медичного працівника.

 

ФОТО

Перейти до спискуВерсiя для друку

undefined 

 

 

 

 

 

 

 

Цифрова освіта

111