Головна  →  Новини  →  6 березня 2015

Про організацію медичного забезпечення мешканців та гостей міста Києва під час проведення у 2015 році заходів з нагоди Міжнародного жіночого дня

На виконання наказу  Департаменту охорони здоров’я від  24 лютого 2015 року №108 під час святкування Міжнародного жіночого дня у вихідні дні 07 та 09 березня 2015 року та у святковий день 08 березня 2015 року мешканцям міста, іногороднім та іноземним громадянам - незалежно від реєстрації та місця проживання, закладами охорони здоров’я, у разі потреби, буде надаватись невідкладна медична допомога.

            Робота закладів охорони здоров’я, які надають амбулаторно-поліклінічну допомогу, буде організована таким чином:

06  березня 2015 року, п'ятниця - робочий день (відповідно до статті 53 КЗпП України, скорочений на 1 годину напередодні святкових, неробочих днів);

07 березня 2015 року, субота - за графіком суботи;

08 березня 2014 року, неділя - святковий, вихідний день;

09 березня 2014 року, понеділок - вихідний день.

Робота закладів охорони здоров’я, які надають стаціонарну медичну допомогу, буде організована цілодобово, відповідно до затверджених графіків чергувань відділень на 2015 рік.

Буде забезпечено чергування бригад екстреної (швидкої) медичної допомоги під час  проведення загальнодержавних та загальноміських заходів з нагоди Міжнародного жіночого дня.

            Для всіх громадян постійно працює цілодобова консультативно-інформаційна служба «Здоров’я – порада лікаря за телефоном 15-83» (безкоштовно зі стаціонарних телефонів м. Києва), у тому числі, у святкові та вихідні дні, де можна отримати консультації та поради лікарів.

            Нагадуємо, що при погіршенні стану здоров’я виклик бригади екстреної (швидкої) медичної допомоги здійснюється зі стаціонарного та мобільного телефонів за єдиним номером 103.

 

 

В. о. директора                                           А. О. Арешкович

Перейти до спискуВерсiя для друку

undefined 

 

 

 

 

 

 

 

Цифрова освіта

111