Головна  →  Заходи ДОЗ  →  16 березня 2015

19 - 20 березня в м. Києві в рамках науково-практичної конференції «Медико-соціальні аспекти діагностики лікування та реабілітації захворювань у дітей» НМАПО ім. П.Л. Шупика пройде Симпозіум «Медико-соціальна реабілітація дітей з особливими потребами: проблеми та перспективи»

19–20 березня 2015 року відповідно до Наказу МОЗ України та згідно з Реєстром з'їздів, конгресів, симпозіумів та науково:практичних конференцій, які проводитимуться у 2015 році, при сприянні  Департаменту охорони здоров’я КМДА. у м. Києві відбудеться науково-практична конференція «Медико-соціальні аспекти діагностики лікування та реабілітації захворювань у дітей», яка збере широкий загал фахівців, які опікуються питаннями охорони здоров’я дитячого населення. Організатори конференції – НМАПо  ім. П.Л. Шупика.

В рамках вищезазначеної науково-практичної конференції пройде міжвідомча робоча нарада за участі представників Міністерств та відомств, що опікуються питаннями роботи з дітьми з особливими потребами, зокрема, Міністерство освіти та науки України, Міністерства праці та соціальної політики України. Окрім того, 20 березня 2015 р. буде проведений симпозіум, присвячений організації системи та методам медико-соціальної реабілітації дітей з особливими потребами, на якому будуть обговорюватись нові підходи до визначення інвалідності у дітей відповідно до впровадження Постанови КМУ щодо питань реабілітації та інвалідності дитячого населення.

Учасники науково-практичної конференції  та Симпозіуму будуть мати нагоду отримати Сертифікат за участь у науково-практичній конференції та окремо – за участь у Симпозіумі. Обидва Сертифікати ураховуються при атестації/переатестації фахівців.

Науково-практична конференція та Симпозіум пройдуть в м. Києві за адресою: вул. Дорогожицька, 9, НМАПО ім. П.Л. Шупика, актова зала. Проїзд від залізничного вокзалу до станції метро «Дорогожичи».

З Програмою науково-практичної конференції можна ознайомитися: (http://med-expert.com.ua)

Телефон для довідок: (044) 412 1607 кафедра педіатрії № 2 НМАПО ім. Шупика

Перейти до спискуВерсiя для друку

undefined 

 

 

 

 

 

 

 

Цифрова освіта

111