Головна  →  Новини  →  7 березня 2014

про організацію медичного забезпечення мешканців та гостей міста Києва під час проведення загальнодержавних та загальноміських заходів з нагоди Міжнародного жіночого дня

 

 

Засобам масової інформації

 

ПРЕС-РЕЛІЗ

про організацію медичного забезпечення мешканців та гостей міста Києва

під час проведення  загальнодержавних та загальноміських

заходів з нагоди Міжнародного жіночого дня 

Під час проведення загальноміських заходів з нагоди Міжнародного жіночого дня, 8 березня 2014 року, мешканцям міста, іногороднім та іноземним громадянам - незалежно від реєстрації та місця проживання, закладами охорони здоров’я буде надаватись необхідна медична допомога.

Робота закладів охорони здоров'я, які надають амбулаторно-поліклінічну допомогу, буде організована за графіком:

07 березня 2014 року, п’ятниця - робочий, передсвятковий день (відповідно до статті 53 КЗпП України, скорочений на 1 годину напередодні святкових, неробочих днів);

08 березня 2014 року, субота - святковий, вихідний  день;

09 березня 2014 року, неділя - вихідний  день;

10    березня 2014 року, понеділок - вихідний  день.

Робота закладів охорони здоров’я, які надають стаціонарну медичну допомогу, буде організована цілодобово. Буде забезпечено чергування бригад екстреної (швидкої) медичної допомоги під час загальноміських заходів з нагоди Міжнародного жіночого дня. В разі необхідності хворим та постраждалим будуть забезпечені прийом та госпіталізація у профільні відділення стаціонарів для надання кваліфікованої медичної допомоги.

            Керівництво Департаменту охорони здоров’я звертається до організаторів та учасників свят з проханням бути пильними до свого здоров’я та здоров’я дітей, уникати ризикованої поведінки та травмонебезпечних ситуацій.

            Для всіх громадян постійно працює цілодобова консультативно-інформаційна служба «Здоров’я – порада лікаря за телефоном 15-83» (безкоштовно зі стаціонарних телефонів м. Києва), в тому числі у святковий та вихідні дні, де можна отримати консультації та поради лікарів.

            Уважно ставтеся до свого здоров’я, при поганому самопочутті звертайтеся до лікаря!

 

 

 

Стойка,

                483-96-00

Перейти до спискуВерсiя для друку

undefined 

 

 

 

 

 

 

 

Цифрова освіта

111