Головна  →  Новини  →  20 березня 2014

Колектив Київської міської психоневрологічної лікарні №1 перерахує денну заробітну плату українським військовим

Працівники Київської міської психоневрологічної лікарні №1 вирішили перерахувати колективну денну заробітну плату на підтримку вітчизняної армії. Про таке добровільне волевиявлення медичного персоналу заявив головний лікар закладу В’ячеслав Мішиєв.

«Медична спільнота просто не має права стояти осторонь подій, що відбуваються сьогодні у країні. Для лікаря життя людини – то найвища цінність. І ми хочемо показати нашим військовим, що завжди будемо поруч з ними в їх прагненні захистити українців», – зазначив В’ячеслав Мішиєв.

Розмір суми, що буде перерахована від кожного конкретного працівника залежить від окладу та складає 100-170 гривень. Загальна ж сума складе близько 250 тисяч гривень.

«Наш колектив впевнений, що ці гроші підуть на благо держави та захист співвітчизників», – наголосив В’ячеслав Мішиєв.

Департамент підтримав ініціативу столичних психіатрів. Співробітники відомства виявили бажання долучитися до медиків Київської міської психоневрологічної лікарні №1. У свою чергу, директор Департамету охорони здоров’я КМДА Віталій Мохорєв зазначив, що інші медичні заклади столиці також можуть розглянути можливість підтримки такої ініціативи та, за бажанням медколективів, долучитися до шляхетної справи.

Перейти до спискуВерсiя для друку

undefined 

 

 

 

 

 

 

 

Цифрова освіта

111