Головна  →  Новини  →  11 квітня 2014

Дмитро Вернигор: «Проведення профілактичних заходів серед мешканців АР Крим, які знайшли свій прихисток у Києві – вважаю вкрай необхідним

Чергове медичне обстеження змогли пройти переселенці з Автономної Республіки Крим, які на даний момент мешкають на базі відпочинку «Метро», що знаходиться у Броварському районі Київської області.

Кримчани мали змогу проконсультуватись у лікаря-педіатра, невропатолога, ендокринолога, кардіолога, та хірурга, а також перевірити свій артеріальний тиск та зробити кардіограму серця. Так, близько 200 мешканців АР Крим відгукнулись на ініціативу столичних лікарів та пройшли медичне обстеження. 

Особи, у яких були виявленні незначні відхилення отримали консультацію від профільних спеціалістів та були направлені на подальші обстеження до медичних установ.

Під час заходу був присутній начальник районного Управління охорони здоров’я Деснянського району Дмитро Вернигор, який особисто слідкував за перебігом огляду.

«Сьогодні до столиці прибуває чимало кримчан, які як ніколи потребують допомоги та підтримки з боку столичної влади. Проведення подібних профілактичних заходів серед мешканців АР Крим, які знайшли свій прихисток у Києві – вважаю вкрай необхідним, і саме на це сьогодні спрямована робота як Департаменту охорони здоров’я міста Києва, так і всіх районних управлінь».

Перейти до спискуВерсiя для друку

undefined 

 

 

 

 

 

 

 

Цифрова освіта

111