Головна  →  Новини  →  22 квітня 2014

Кримчани, які тимчасово проживають у столичних санаторіях, надіслали лист-подяку до Департаменту охорони здоров’я м. Києва

Переселенці АР Крим, які знайшли свій прихисток у санаторії «Ластівка», підпорядкованому Департаменту охорони здоров’я м. Києва, направили лист-подяку на ім’я директора відомства Віталія Мохорєва.  «Від імені усіх кримчан, які мешкають у санаторії, хочемо виразити свою вдячність усьому персоналу закладу. Вони підтримують нас та співчувають так, як розуміють у якій нелегкій ситуації ми опинилися. Всі працівники закладу ставляться до нас дуже доброзичливо і завжди готові допомогти». Крім того, було зазначено, що саме завдяки такому ввічливому  ставленню переселенцям з материкової частини України живеться в столиці затишно та комфортно. Всього в столиці офіційно зареєстровано понад 1800 мешканців АР Крим, які у зв’язку з нестабільною ситуацією в регіоні прибули в м. Київ для тимчасового проживання. Нагадаємо, що аби ці люди відчували більше опіки та турботи Департаментом охорони здоров’я м. Києва започатковано проведення соціальної акції  «Абонемент здоров’я». Під час проведення акції мобільні бригади лікарів відвідують місця масового проживання кримчан, які завдяки цьому мають змогу проконсультуватись у сімейного лікаря та лікаря-педіатра, здати аналіз крові на рівень цукру та холестерин, зробити УЗД щитовидної залози та кардіограму серця, одержати кваліфіковану консультацію від лікаря кардіолога та ендокринолога, а також написати заяву на закріплення за дільничним лікарем для подальшого обслуговування.

За словами директора Департаменту охорони здоров’я Віталія Мохорєва акцію «Абонемент здоров’я» вже проведено у трьох столичних санаторіях, де мешкають кримчани.  – «Наші лікарі планують відвідати всі санаторії, де розміщені переселенці, аби кожен з них мав змогу отримати свій «Абонемент здоров’я» та відчути турботу та небайдужість столиці та столичних медиків», - зазначив Віталій Мохорєв. 

Перейти до спискуВерсiя для друку

undefined 

 

 

 

 

 

 

 

Цифрова освіта

111