Головна  →  Новини  →  8 травня 2014

У столиці відбулася благодійна акція «Допоможемо разом»

За підтримки Департаменту охорони здоров’я до Дня Перемоги в Київській міській клінічній лікарні №1 відбулась благодійна акція «Допоможемо разом».

Під час заходу ветерани та представники інших пільгових категорій населення мали змогу пройти діагностику та отримати консультацію висококваліфікованих фахівців. У рамках акції охочі змогли здати аналіз крові на рівень цурку, зробити кардіограму серця та пройти ультразвукове дослідження. Крім того, були надані консультації лікарів за різним фахом, зокрема кардіології, офтальмології, хірургії, урології, неврології, нейрохірургії, гастроентерології тощо.

Загалом до акції приєдналось 2465 осіб, 287 з яких – ветерани війни. Під час обстеження було виявлено серцево-судинні та неврологічні захворювання, цукровий діабет та опухолевидні процеси.

Учасники акції, у яких було діагностовано відхилення у стані здоров’я, були направлені спеціалістами на амбулаторне лікування, 78 осіб було госпіталізовано цього ж дня.

Хід акції особисто проконтролював директор Департаменту охорони здоров’я Віталій Мохорєв.

«Ветерани є однією з найуразливіших категорій населення. Саме це підштовхнуло нас до проведення акції спеціально для них. Наше покоління у боргу перед цими хоробрими та мужніми люди, яким ми зобов’язані сьогоденням та майбутнім» – зазначив Віталій Мохорєв.

Перейти до спискуВерсiя для друку

undefined 

 

 

 

 

 

 

 

Цифрова освіта

111