Головна  →  Новини  →  15 лютого 2023

Віталій Кличко вручив відзнаку фізіотерапевту Олександру Єрьоміну, який на волонтерських засадах здійснює реабілітацію військових

undefined

Мер Києва Віталій Кличко відзначив почесною грамотою фізіотерапевта та реабілітолога Олександра Єрьоміна. Олександр Єрьомін є засновником «Реабілітаційного центру EREMINCENTER», що допомагає військовослужбовцям, які постраждали під час бойових дій. Свою діяльність центр здійснює на території Київського велотреку вже близько 2,5 роки. І на волонтерських засадах допомагає військовослужбовцям від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Команда реабілітаційного центру працює над відновленням опорно-рухового апарату українських захисників за авторською методикою Єрьоміна – статично-динамічної фізичної реабілітації. Сам Олександр Єрьомін працював фізіотерапевтом у ФК «Шахтар», збірних України з гандболу, баскетболу, хокею, легкої атлетики, стажувався в Німеччині та Ізраїлі.

«Сьогодні дуже важливо об’єднувати зусилля для допомоги українським воїнам, які отримали поранення під час бойових дій, захищаючи Україну. І важливо, що оновлений київський велотрек має необхідні ресурси для роботи професійних та досвідчених реабілітологів, які знають свою справу та полегшують і прискорюють нелегкий шлях до одужання наших захисників та захисниць», – зазначив Віталій Кличко.

Нагадаємо, у травні 2017 року Київський велотрек відкрили після повної реконструкції. Місто оновило не тільки сам велотрек, зокрема трибуни й площу над віражем, а і його адмінбудівлі, здійснило благоустрій прилеглих територій, наприклад, скверу Гончара.

Перейти до спискуВерсiя для друку

undefined 

 

 

 

 

 

 

 

Цифрова освіта

111