КМДА Київська міська державна адміністрація


6 березня 2023

За 375 днів повномасштабної війни в Києві одружилися 25 550 пар і народилися 16 979 малюків

За 375 днів повномасштабної війни в Києві одружилися 25 550 пар і народилися 16 979 немовлят. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Так, за його інформацією, у столиці з 24 лютого народилось 8786 хлопчиків та 8193 дівчинки. Серед новонароджених – 292 двійні та чотири трійні.

«Вже понад рік Україна бореться з агресором. Ми пережили чи не найскладнішу за час незалежності України зиму. Постійні обстріли, відключення електропостачання, води та тепла не зламали нас, а навпаки – зробили нас сильнішими, згуртованішими та готовими протистояти ворогу до Перемоги. Адже ми не маємо права здаватися тут, поки на передовій нас боронять наші захисники. Вони ціною життя виборюють кожен метр нашої землі. А ми, в свою чергу, маємо кожен на своєму місці робити усе можливе для Перемоги. І поки ми всі працюємо на Перемогу, у Києві щодня народжуються українці, створюються нові сім’ї», – наголосив Микола Поворозник.

Він побажав новонародженим та їхнім батькам здоров’я, а новоствореним родинам – любові та міцності, щоб боронити та робити кращою нашу Україну.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.