Головна  →  Новини  →  29 жовтня 2015

Михайло Радуцький представив колективу Київського міського пологового будинку №3 виконуючого обов’язки головного лікаря

Михайло Радуцький представив колективу Київського міського пологового будинку №3 виконуючого обов’язки головного лікаря
 

Сьогодні заступник голови КМДА Михайло Радуцький разом із директором Департаменту охорони здоров’я Тетяною Донченко представили колективу Київського міського пологового будинку №3 виконуючого обов’язки головного лікаря. Ним стала лікар акушер-гінеколог Людмила Манжула.

Коментуючи це призначення, Михайло Радуцький зауважив, що із попереднім керівником контракт був розірваний у зв’язку із невиконанням ним зобов’язань щодо ведення господарської діяльності у медичному закладі.

«Із попереднім головним лікарем контракт був розірваний 13 жовтня. Зауважу, що це не є звільненням, а розірванням контракту через невиконання його умов. У цей самий день був оголошений конкурс на заміщення вакантної посади. 14 листопада буде обрано нового головного лікаря», – розповів Михайло Радуцький.

Заступник голови КМДА нагадав, що головною вимогою, яку ставить міська влада на чолі з мером Віталієм Кличком до керівників медичних установ, є ефективний менеджмент. Саме це дозволяє за будь-яких економічних обставин створити належні умови в лікарні.

Водночас, Михайло Радуцький зауважив, що головним пріоритетом для міської влади у медичній галузі є збільшення заробітних плат для працівників цієї сфери. Йдеться про збільшення муніципальних надбавок, і найближчим часом Департамент охорони здоров’я розгляне можливість збільшити їх з 10 до 18 відсотків.

«У першу чергу необхідно забезпечити нові підходи до господарювання у медичних закладах, сучасні практики у керівництві. Навіть за наявних умов у законодавстві та економіці можна робити зміни, якщо медичними закладами будуть керувати професійні менеджери», – зазначив Михайло Радуцький.

Перейти до спискуВерсiя для друку

undefined 

 

 

 

 

 

 

 

Цифрова освіта

111