Головна  →  Заходи ДОЗ  →  20 травня 2016

З 23 травня по 23 червня 2016 року в рамках місячника «Дні здоров’я» відбуватимуться профілактичних медичних огляди киян-учасників АТО

З 23 травня по 23 червня 2016 року стартують заходи місячника «Дні здоров’я» в рамках якого буде проводитися амбулаторний прийом пацієнтів та їх обстеження.

До обстежень включено загальні аналізи крові, сечі та крові на цукор, проведення електрокардіографії, флюорографії, огляд фахівців: терапевта, невролога, ортопеда-травматолога, психотерапевта). Крім того, за медичними показаннями – огляд лікарями ендокринологом та кардіологом.

Значна увага приділяється наданню психологічної допомоги учасникам АТО, які в більшості випадків мають «посттравматичний стресовий синдром». Вони мають змогу отримати медико-психологічну реабілітацію в кабінетах психологічного розвантаження або на базі Київського міського  шпиталю ветеранів Великої Вітчизняної війни.

У разі необхідності забезпечення санаторно-курортним лікуванням зазначеної категорії населення видається медична довідка ф.070/о для отримання путівки в органах соціального захисту.

Перейти до спискуВерсiя для друку

undefined 

 

 

 

 

 

 

 

Цифрова освіта

111